![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 6.10.2002 Skąd: Mielec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kto mi może powiedzieć z jakiej strony można sciągnąć skrypt do rejestrowania nowych użytkowników, i zabezpieczenia danego nika hasłem. Bardzo proszę was o pomoc.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 6.10.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mi też by się przydał taki skrypt...
-------------------- Carpe diem
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale co Ty chcesz dalej z tym nick'iem i haslem robic :?: Po co Ci to szczescie :?:
Jesli chcesz zabezpieczyc dostep do strony, to poszukaj np. phpSecurePages ![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 6.10.2002 Skąd: Mielec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie chodzi o to co ja bym z tm haslem robil ale po to zeby na stronie mogli się logować inni tak jak w tym forum. Jeśli chciałem załużmy cos napisać to musiałem sie zarejestrować.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To napisz wyraznie, ze chcesz czesc funkcji strony zabezpieczyc autoryzacja i po sprawie.
Skad my mamy wiedziec o czym Ty myslisz i w jaki sposob Ci najlepiej doradzic :?: PS Przeczytaj dokladnie moj poprzedni post :!: -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 13:29 |