![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 234 Pomógł: 5 Dołączył: 26.01.2008 Skąd: Lutcza Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam, mam małe pytańko, hmm wiecie jak wyciągnąć zawartość np z: <div>zawartość tutaj</div>
Potrzebuje kod, wiem że to nie jest trudne a możliwe. Pomoże ktoś ? -------------------- POMOGŁEM ? Wciśnij "Pomógł" , dzięki !
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 32 Dołączył: 14.04.2008 Skąd: Lenkowski.net Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm strip_tags() zajrzyj do manuala
-------------------- Wpadaj na mój kanał o PHP. Dużo mięsa 🥩!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 36 Dołączył: 28.08.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm strip_tags() zajrzyj do manuala ale kolega pytał jak wyciągnąć dane z pomiędzy dwóch znaczników, a nie jak opuścić te divy, więc domyslam się, że te proste divy to tylko dla przykładu. zobacz funkcję preg_match();" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 32 Dołączył: 14.04.2008 Skąd: Lenkowski.net Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
użyj
-------------------- Wpadaj na mój kanał o PHP. Dużo mięsa 🥩!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 4 Dołączył: 31.07.2006 Skąd: Oława Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To wyrażenie regularne będzie tylko śmigać z "czystym" div'em. Jeżeli będzie to div z id to już nie będzie działać.
-------------------- ~ kim jest Ta, co mi w oczach zasadza takie drzewo? ~
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 234 Pomógł: 5 Dołączył: 26.01.2008 Skąd: Lutcza Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Wielkie dzieki :*
Popatrzcie wyswietla mi sie styl bo pobralem go z <style>dsfdfdf</style> ale poniżej jest reszta strony ;/ http://zmorcia.pl/nauka/gf.php -------------------- POMOGŁEM ? Wciśnij "Pomógł" , dzięki !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 4 Dołączył: 31.07.2006 Skąd: Oława Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapodaj kodzik, bo tak na sucho to nie wiadomo co jest nie tak. No i określ mniej więcej co chcesz osiągnąć, a pewnie uda nam się coś podpowiedzieć jeszcze...
|
|
|
![]()
|
|
-------------------- POMOGŁEM ? Wciśnij "Pomógł" , dzięki !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 36 Dołączył: 28.08.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Rządzisz!!
-------------------- POMOGŁEM ? Wciśnij "Pomógł" , dzięki !
|
|
|
![]()
|
|
Zmorcia
ZMIENNYCH NIE BIERZE SIĘ W CUDZYSŁOWIE ;p Powinno działać to, co napisałeś. bogdan89 IMO trochę bez sensu tworzyć tablicę dla preg_match, jeżeli funkcja zawsze zwróci tylko jedną (pierwszą napotkaną zgodność z regiem) wartość. Wystarczyłoby echo preg_match(...); -------------------- ~ kim jest Ta, co mi w oczach zasadza takie drzewo? ~
|
|
|
![]()
|
|
sprawdziłem:
po usunięciu cudzysłowów - nie działa. cudzysłowy nie mają tutaj nic do rzeczy, bo mogą być, chociaż tak się robić nie powinno. odpal sobie ten mój kod i zobacz print_r($wynik); |
|
|
![]()
|
|
Ok. Przepraszam <skrucha> Następnym razem wszystko dokładnie sprawdzę zanim się wypowiem ;p
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 07:13 |