![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 873 Pomógł: 25 Dołączył: 24.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
ostatnio często bardzo często wchodzę na stronę powiedzmy www.xxxxxx.pl nie wiem czy mogę tutaj podawać nazwę ..... jest to strona z ogłoszeniami samochodowymi. Nie chce mi się ilekroć na nią wchodzę wybierać na nowo filtrów. Czy można to jakoś zrobić popprzez php by otowrzyć stronę już wybranymi filtrami? pozdro |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 387 Pomógł: 273 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podaj adres strony. Nie rozumiem do końca, dlaczego akurat chcesz do tego użyć PHP? To chyba nie jest Twój serwis, a taką sprawę lepiej załatwić poprzez skrypty po stronie przeglądarki.
-------------------- XMPP: l0ud@chrome.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 873 Pomógł: 25 Dołączył: 24.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
www.otomoto.pl
chcialbym uruchamiajac ta strone mial zawsze wybraną dana marke i rok prod |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 875 Pomógł: 122 Dołączył: 2.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to zabookmarkuj sobie konkretny link, np: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=searc...&order_by=i i z niego wchodź... :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 387 Pomógł: 273 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli używasz firefoksa możesz zainstalować rozszerzenie greasemonkey i dopisać do niego skrypt JS, który dobierze odpowiednie pola przy załadowaniu strony. Wbrew pozorom wymaga to tylko podstawowej znajomości javascriptu
![]() -------------------- XMPP: l0ud@chrome.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 16:12 |