![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 24.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
chciałbym prosić o ocenę graficzną jak i merytoryczną portalu www.mprogramy.pl Proszę napisać co należałoby według Ciebie poprawić (dodać, usunąć, itp). Chętnie podejmę współprace z podobnymi (i zadbanymi) serwisami. Kontakt z głównym administratorem: kontakt [at] mprogramy.pl gg: 2816642 Z góry dziękuje, Pozdrawiam serdecznie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 461 Pomógł: 32 Dołączył: 17.09.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co tu komentować ?
Wygląd niemal identyczny jak kilku innych serwisów z programami - niewielkie różnice. pozdrawiam, Łukasz |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Design bardzo ładny.
W kodzie używaj tabulacji. Nie filtrujesz danych (sprawdzałem na wyszukiwarce): Kod Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/portalthi/domains/mprogramy.pl/public_html/search.php on line 51 Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/portalthi/domains/mprogramy.pl/public_html/search.php on line 56 Podana fraza - '; - nie została odnaleziona. Popraw wyszukiwarkę jak najszybciej. Pozdrawiam i życzę wielu sukcesów! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 387 Pomógł: 273 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Design jest ładny, choć nic innowacyjnego. Jest wiele podobnych serwisów. Kod HTML (to nie jest xhtml) jest co najmniej słaby. Kwality ocenia go na 0/255, a walidator zgłasza 90 błędów.
Co do treści... zajrzałem na przypadkowy artykuł - "Czym jest phpBB". Problem w tym, że nie ma w nim nigdzie odpowiedzi na to najistotniejsze pytanie ![]() -------------------- XMPP: l0ud@chrome.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 1 Dołączył: 16.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dosc mocno mi sie z tym kojarzy... http://featdesign.net/webdesign___11.html
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 32 Dołączył: 14.04.2008 Skąd: Lenkowski.net Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To chyba było z tego ściągane
![]() Ten post edytował MWL 25.07.2008, 19:44:02 -------------------- Wpadaj na mój kanał o PHP. Dużo mięsa 🥩!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 387 Pomógł: 273 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Motyw menu i ramki są trochę podobne, mimo wszystko zrzynem czy kradzieżą bym tego nie nazwał
![]() -------------------- XMPP: l0ud@chrome.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 32 Dołączył: 14.04.2008 Skąd: Lenkowski.net Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
... zrobione własnei po to żebyś ty tak myślał ;]
-------------------- Wpadaj na mój kanał o PHP. Dużo mięsa 🥩!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 172 Pomógł: 9 Dołączył: 22.03.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej,
Apropo HTML: - utf-8 > iso-8859-2 -nadużywasz znacznika div! taki kod nosi miano @DIVITIS@ - za dużo klas, taki kod nosi miano @CLASSITIS@ Kod <a style="color: #fff;" href="index.html" class="active">Strona główna </a> <br /> SUX ! - style wrzuć do pliku o rozszerzeniu *.css ![]() Kod font-size: 9pt; ==> to bardzo zły pomysł, pt służy drukowaniu lepiej użyć:font-size:small; potem w procentach ![]() Kod font-family: Tahoma, Verdana, Arial; po co wszędzie dajesz tę regułę? lepiej raz a dobrze w body: body{ font: small Tahoma, Verdana, Arial;} to tak na pierwszy rzut, apropos wyglądu to nie będę się za dużo wypowiadał, bo nie jestem grafikiem, ale razi mały bug w nawigacji po jej prawej stronie ![]() ogólnie wygląd jako-tako, ale bez szału ![]() pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 13:12 |