![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak można policzyć ile razy zmienna GET została wywołana? Chodzi mi o takie zabezpieczenie jak jest na deviantart że przy oglądaniu np. 20 prac graficznych zostaje się przekierowanym na stronę na której widnieje jakaś informacja i link do przeglądania dalej...
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 012 Pomógł: 109 Dołączył: 26.09.2003 Skąd: nexis.pl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przy wyłączonych ciastkach mało to daje.
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To może na sesji?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Panie !*!, za posty typu:
Cytat Przy wyłączonych ciastkach mało to daje. powinieneś dostać ostrzeżenie, za niechęć do czegokolwiek. To są postawy PHP, skoro wiesz, że przy wyłączonych ciastkach to nie działa, to powinieneś też wiedzieć, że można zastąpić je sesjami. pozdrawiam, Wojtek. |
|
|
![]()
|
|
Ociu - wybacz, zmęczenie wzięło górę i odruchowo napisałem tak jak napisałem...
Zostając jednak w temacie... Chciałbym po prostu zabezpieczyć skrypt przed "masowym jego wywołaniem" jeśli mam coś takiego:
to w stronadoprzekierowania.php umieszczę link do kontynuowania z adresem linku który miał być zobaczony... Tylko czy to jest w ogóle zabezpieczenie z takim podejściem? O albo umieszczę kod do przepisania z obrazka, powinno być dobre.. Ten post edytował !*! 24.07.2008, 10:30:24 -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 12:17 |