![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 17 Dołączył: 4.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Panów
Mam problem taki jak na obrazku poniżej : ![]() Pojawia się kiedy to chcę uruchomić "Database Control - orc". Kiedy po raz pierwszy instalowałem bazę cała instalacja przebiegła prawidłowo i pokazał się formularz z prośbą o podanie loginu oraz hasła. Niestety musiałem przeinstalować system i teraz, kiedy znów zainstalowałem bazę pojawia się powyższy komunikat. Czy ktoś już z Was się z tym spotkał ![]() Proszę o pomoc, wskazówki. Pozdrawiam ////////////////// EDIT: Udało mi się ominąć certyfikat pod explorerem po czym mój zwykle biały pasek adresu przyjął barwy krwiste ![]() Czy ktoś zna sposób aby ominąć lub dodać odpowiedni certyfikat pod firefoxa ![]() Poza tym strasznie wolno to wszystko chodzi... EDIT Problem rozwiązany Nie instalujcie FF 3.0 jak chcecie korzystać z Oracle 11g ![]() Pzdrawiam PS: szkoda że sam sobie nie mogę dać pomógł. Ten post edytował kosmos 10.07.2008, 23:47:18 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 21:10 |