![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
Mam następujący problem:
tak wygląda mój plik: i teraz chcę aby po wpisaniu tekstu w polu imię i nazwisko dziecka wpisywało mi się automatycznie w pole: imie i nazwisko dziecka i to samo po wpisaniu w nazwisko opiekuna również wpisywało w (pole: imię i nazwisko rodzica / opiekuna). -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 387 Pomógł: 273 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pewnie jestem zmęczony, ale napisz jeszcze raz, dokładniej, co chcesz osiągnąć. 5 razy czytam Twojego posta i nie mogę zrozumieć. Zwłaszcza to:
Kod aby po wpisaniu tekstu w polu imię i nazwisko dziecka wpisywało mi się automatycznie w pole: imie i nazwisko dziecka Ma się wpisywać do tego samego pola? -------------------- XMPP: l0ud@chrome.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
wiec łopatologicznie bo może zagmatwałem:
tu mam wpisywanie do formularza: <td>imię i nazwisko dziecka</td> a tu: Proszę o wpisanie (pole: imię i nazwisko) <br /> na listę studentów Małopolskiego Uniwersytetu dla Dzieci, <br /> chce żeby znalazł się teksty wpisany w inpucie. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 349 Pomógł: 72 Dołączył: 22.01.2008 Skąd: Wadowice/Oświęcim Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moje rozwiązananie tego problemu wygląda tak(działa napewno:P) :
Dodałem w js funkcje o nazwie pokaz,która przyjmuje dwa argumenty : id pola z którego chemy pobrać wartość,drugi to element docelowy w którym chcemy pokazać pobraną wartość. Do pól w formularzu dodałem id i w ten sposób można pobrać wartość tego pola. ![]()
Ten post edytował k_@_m_i_l 1.07.2008, 21:25:09 -------------------- "PHP to człowiek. MySQL to również człowiek."
|
|
|
![]()
|
|
super! o to chodziło.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 10:29 |