![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 263 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2003 Skąd: wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Otóż trafił się mi takowy problemik, najpierw może błedzik Cytat Warning: imap_open(): Couldn't open stream {tigroup.pl/IMAP:143}INBOX in /home/ftp/poczta/mail.php on line 248
i kawałek kodu [php:1:2fc980582d]<?php $mailbox = "{".$serwer; $mailbox .= "/".$typ; $mailbox .= ":".$port."}INBOX"; $imap = imap_open($mailbox,$uzytkownik_skrzynki, $haslo_skrzynki); ?>[/php:1:2fc980582d] Moje pytanie brzmi co oznacza ten błąd? Przewertowałem forum i właściwie nic nie znalazłem, może jakiś błąd z kompilacja/konfiguracja php ![]() z góry dzieki za pomoc. Pozdrawiam patS. -------------------- www.tigroup.pl Rozwiązania informatyczne dla sektora MSP.
Projektowanie i tworzenie stron www, dedykowane rozwiązania e-biznes, outsourcing usług programis |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 263 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2003 Skąd: wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
problem rozwiazal ten o to adres http://forum.php.pl/viewtopic.php?t=5479&h...&highlight=imap
a poprawny kod dla szukajacych wyglada tak: [php:1:807ef2598f]<?php $mailbox .= ":".$port."/".$typ."/notls}INBOX"; $imap = imap_open($mailbox,$uzytkownik_skrzynki, $haslo_skrzynki); ?>[/php:1:807ef2598f] nie wiem jak i gdzie ale jak by można to chciałbym podziękować wyszukiwarce i adwolowi :wink: tylko mam pytanie co własciwie oznacza ten kawałek /notls ![]() -------------------- www.tigroup.pl Rozwiązania informatyczne dla sektora MSP.
Projektowanie i tworzenie stron www, dedykowane rozwiązania e-biznes, outsourcing usług programis |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 6.08.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat tylko mam pytanie co własciwie oznacza ten kawałek /notls
![]() Że połączenie ma być przesyłane normalnie plain-textem, bez użycia TLSa (czyli de facto SSLa). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 20:41 |