![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 1.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie jedzcie pomnie bo jestem zielony w php i mysql ...znam dobrze html ale chcialbym zrobic rejestracje i logowanie na mojej stronie...czy moglibyście mi wytlumaczyc jak to sie robi, za pomaca jakich programow i podeslali jakis kod do rejestracji i logowanie:D bylbym bardzo wdzieczny
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 1.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na początek przeczytaj sobie chociaż pierwsze rodziały jakiegokolwiek kursu php - bo widzę, że na razie, to próbujesz to na lenia ("w jakim programie"?
![]() ![]() Potem możesz spojrzeć tu: Tutorial rejestracji [php+sql] i do kompletu tutorial rejestracji [php+sql]. Ten post edytował minou 1.06.2008, 11:50:42 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 910 Pomógł: 44 Dołączył: 20.02.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
minou na lenia tez jest ciezko bo jak nie umie to nie wpasuje skrytpu do stryny i co mu da ze mu napiszemi i damy gotowca.
khaoz przeczytaj sobie warunki, sesje i o mysql i bedziesz w stanie zrobic własne logowanie. ja ci moge jedynie naswietlic jak to wyglada, ale skrypt sobie sam zrobisz ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 1.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
huh? ...no okej
![]() ![]() ![]() ale np. login.php zapisujemy w programie txt....to jak z tego zrobic php? ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 910 Pomógł: 44 Dołączył: 20.02.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
korzystasz z notatnika? jesli tak to sciagnij sobie z neta pajaczka bo jest najbardziej przejrzysty dla takich osob jak ty czyli dla zielonych
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 20:57 |