![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 2 Dołączył: 1.10.2006 Skąd: Tczew Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Otóż piszę sobię takiego cmsa o nazwie CMS'ik i postawiłem stronkę, na której imformuję co się dzieje w "warsztacie". Cms pisany w php5 w oparciu o CodeIgniter. Niedługo wychodzi wersja blog, a więcej informacji pod poniższym linkiem.
http://cmsik.info/ ps. proszę o komentowanie co zrobić, czego nie zrobić w cms. Komentarze będą dopiero w wersji 0.1.5, lub 0.1.7. Obecna to 0.1.0 -------------------- Przyjaciół można mieć fałszywych. Wrogowie są zawsze prawdziwi - ojciec chrzestny
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 245 Pomógł: 4 Dołączył: 22.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
CodeIgniter ? Radzę zapoznać się z Kohana (następca CI) to raz.
Dwa, chyba nie ten dział (to raczej bardziej nadaje się do działu z ocenami) I trzy, ale o co kaman? |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
w php5 pod CI? Uśmiałem się
![]() Przenosze na oceny bo chyba tam powinno trafić btw na tej stronce Ci css wcielo zapewne przez to ze chce go z localhosta wczytać |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Gdzie ten CMS do oceny? Ja tam widzę tylko jakieś notki, z których niewiele wynika oprócz "nowych wersji", których nawet zobaczyć nie można... dołaczę się więc do pytania: ale o co kaman?
Pozdrawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Pomijając wszystko co już zostało napisane, śmiem twierdzić, że nie wiesz co robisz. Ty nie piszesz CMSa - ty piszesz jakieś "system" portalowy.
Gdybyś pisał CMS, to w notce na blogu napisałbyś coś w stylu: Cytat W dni dzisiejszym ukończyłem mechanizm tworzenia publikacji (chwilowo jednostronicowych) oraz umieszczania ich w dowolnej kategorii. . Zamiast tego piszesz coś o newsach... Toż chociażby Joomla! nie traktuje o newsach, tylko artykułach, którymi można w prawie dowolny sposób żonglować.Ktoś kiedyś śpiewał "Zastanów się co robisz...". Weź to sobie do serca. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 08:15 |