![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 11.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam pilny problem do rozwiązania, treść poniżej. Dla osoby, która poda rozwiązanie problemu i wyjaśni jego przyczyny stawiam piwo! Prawdziwe, nie wirtualne, przeleję 10 złoty (myślę, że wystarczy nawet na dwa), a osoba potwierdzi na forum, że otrzymała $$ i spija właśnie piwko.... ![]() Pomóżcie proszę: Bardzo słabo rozumiem JS, a mam taki problem z galerią, która działa tylko w FF. Po rozpoczęciu przeglądania zdjęć od danego zdjęcia z ustalonym id nie działają pliki następny, poprzedni itp. oto strona: http://latayachts.pl/galeria.php?id=21 Wydaje mi się, że jest jakiś problem z przekazaniem ID zdjęcia (gdy brak parametru id wszystko jest OK) Oto problematyczny kod:
Będę wdzięczny za wszelką pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 116 Pomógł: 119 Dołączył: 10.05.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wklej cały kod bo brakuje dość sporej części, na przykład funkcji GallerySelect oraz var gallery1-gallery5,
Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 11.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cały plik galeria.js:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 387 Pomógł: 273 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod "img/full/foto1477.jpg", ]; Po ostatnim elemencie tablicy nie powinno być przecinka ![]() Kod "img/full/foto1477.jpg"
]; -------------------- XMPP: l0ud@chrome.pl
|
|
|
![]()
|
|
Tak, to był ten błąd
![]() Podaj mi proszę na priv nr konta i zaraz przesyłam $$ na piwko ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 387 Pomógł: 273 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oj, daj już spokój
![]() Pozdrawiam -------------------- XMPP: l0ud@chrome.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() ![]() Pozdrawiam i jeszcze raz wielkie dzięki! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 19:11 |