![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 642 Pomógł: 2 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Napisze jaki chce uzyskak efekt. Chodzi o to że mam plik sesja.php który jest inludowany na kazdej podstronie. I zrobilem w grze wiezienie, chciałbym w sesja.php dac jakis kod ktory sprawdza czy jestesmy w wiezieniu. Jezli tak to nie mozemy podrozowac po stronce tylko przenosi nas do wiezienie.php
Mam coś takiego :
Ale ten skrypt nie tylko przenosi ale również odświeża non stop stronę, jest jakiś odpowiednik tego ale bez odświeżania ? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 085 Pomógł: 231 Dołączył: 12.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdzając warunek skorzystaj z header('Location: ...');
A informację wyświetl na stronie z więzieniem. To chyba najprostsza metoda. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 642 Pomógł: 2 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Mam taki kod
I nic sie nie dzieje, moge przechodzic miedzy podstronami ;/ -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 085 Pomógł: 231 Dołączył: 12.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To znaczy tylko tyle, że pewnie masz gdzieś błąd w kodzie.
stat[wiezienie] masz w 5 linii, a przypisujesz mu wartość dopiero gdzieś dalej. Jesteś pewien, że to nie powoduje błędu? Ten post edytował Shili 15.05.2008, 14:11:36 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 11:32 |