![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 910 Pomógł: 44 Dołączył: 20.02.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam. Mam dwie stronki na lokalnym serwerze. Na obydwóch mam takie samo id sesji. Czy da sie to jakoś zmienić ponieważ gdy zaloguje sie na pierwszej stronie automatycznie loguje sie na drugiej??
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kolego - prawie 200 postów na koncie i brak tagu w temacie w Przedszkolu - wstyd. Popraw, bo będę musiał zamknąć temat...
A co do pytania, musisz na obu stronkach użyć nazwanych sesji, z indywidualnymi nazwami..., np.
i efekt o którym piszesz powinien zniknąć ... -------------------- - Oh no, my young coder. You will find that it is you who are mistaken, about a great many things... - |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Temat zamykam z powodu braku tagu, prześlij mi poprawny tytuł na PW, a temat otworze.
P.S. Nie pierwszy raz już tworzysz temat bez tagu, następnym razem dostaniesz ostrzeżenie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 10:35 |