![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 27.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam . Ściągnąłem z książki skrypt logowania . Samo logowanie działa bardzo dobrze . Teraz tak mam strone levy div w którym są linki i środkowy div w ktorym się pokazuje zawartość tych linków . I mam sobie skrypt logowania . Gdy się zaloguje wszystko jest ok pokazuje jesteś zalogowany jako xxx. Jednak kiedy klikne na jakiś link to ta informacja czy jestem zalogowany czy nie mi znika . Nie mam pojęcia jak to okiełznać żeby zawsze pisało że jestem zalogowany i nieważne na jaki link w stronie klikne i dopóki nie wcisne wyloguj się, i znowu pokaże formularz logowania aż do zalogowania się . Do tego jak mam formularz logowania gdy klikne zaloguj i jestem zalogowany chcę aby ten formularz mi zniknął a on dalej jest a pod nim że jestem zalogowany jako xxx.
levy div :
srodkowy divw pliku index.php
login.php w folderze rejestracja
main.php
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 202 Pomógł: 117 Dołączył: 13.04.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W każdym pliku musisz sprawdzać zmienną sesyjną ZALOGOWANY i jak co to ją po prostu wyświtlić.
Pozdrawiam! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 27.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem początkującym więc zabardzo mi to dużo nie mówi .Jak mam link do aktulaności i w środkowym div wyświetla mi aktualności.php to co w tym pliku powinno być ?
Ten post edytował Glukozamina 27.04.2008, 17:56:59 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Patrz masz tutaj kawalek kodu ktory "powinien" odpowiadac za pokazaniu lub nie form do logowanie powinien on tak wygladac
Chodzilo o to ze nawet jak ktos byl zalogowany to form i tak byl bo nie obioles go klamrami przynajmniej tak mi sie wydaje teraz powinno dzialac a to z tymi linkami nie zrozumialem -------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]()
|
|
NO gdy dane są poprawne i klikne zalogoj to tam gdzie chcę pokazuje mi się zalogoj . "Jesteś zalogowany jako xxx. Jednak gdy klikne w jakis odnośnik na stronce to to że jestem zalogowany jako xxx już mi znika . A ja chcę aby to jesteś zalogowany jako xxx było dopóki nie wcisne wyloguj . Kod za wyloguj mam także nie trzeba pisać
![]() Ten kod co dałeś nadpisałem w pliku form.php i go zincludowałem do levego div czyli tam gdzie są linki . jednak nie pomogło nadal jest to samo . Pokazuje się jesteś zalogowany jako xxx i nadal jest pokazany formularz logowa ia . Jak coś tutaj jest stronka http://www.mojeproby.yoyo.pl/ nick okularnik hasło okularnik dla sprawdzenia problemu. Ten post edytował Glukozamina 27.04.2008, 18:25:59 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 17:30 |