![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 8.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Męczę się już ok 2tyg nie znam sie aż tak na php ale próbuję chodzi mi oto żeby można było wydobuć dane z bazy z tabeli id=1 i zapisać w taki sposób ethernet='tu wartość z bazy' i zapisanie do pliku coś takiego jak jest w lms Ten post edytował kaju007 9.04.2008, 06:17:17 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 3 Dołączył: 15.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zrób selecta w php i sformatuj dane w jakikolwiek sposób zapragniesz a pozniej zapisz do pliku.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 8.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja wiem jak ktoś siedzi w tym to wie oco chodzi ale ja tak przypadkiem wpadłem na php ale nie zrezygnyję mogę prosić o jakiś przykład?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 3 Dołączył: 15.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
$query="SELECT dane FROM tabela WHERE id=1";
... tutaj sobie poczytaj jak sie wyciaga dane z tabeli ... $data="ethernet='".$row["dane"]."'\n"; $f=fopen("plik.txt","w"); fwrite($f,$data); fclose($f); |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wątek przeniesiony do przedszkola. Temat poprawiony zgodnie z wymaganiami.
-------------------- - Oh no, my young coder. You will find that it is you who are mistaken, about a great many things... - |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 18:37 |