![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2007 Skąd: Gorlice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
www.blog.worldit.pl
Moje pytanie jest proste co sądzicie o samym szablonie? Chodzi mi głównie czy jest przejrzysty,etc? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 249 Pomógł: 30 Dołączył: 18.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak dla mnie za mały margines obrazka od tekstu oraz tekst w contencie nie wyjustowany. To moja subiektywna opinia.
Brak title dla odnośników, a czasami by się przydały. Do kodu nie zaglądałem. -------------------- Warsztat: Ubuntu 12.10, PHPStorm
http://vertoo.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Wygląd:
Za wąska kolumna poświęcona głównej treści. Wszystko się zlewa - nagromadzenie linków i obrazków pod koniec pierwszego posta powoduje, że niełatwo się połapać, iż news się skończył. Białe tło trochę po oczach daje. Kod: Błędy walidacji - Cytat Validation Output: 38 Errors Treść: Kolejny "blog", w którym można znaleźć te same informacje, co na setkach (jeśli nie tysiącach) innych "blogów". Jak dla mnie 4/10 -------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 296 Pomógł: 32 Dołączył: 3.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak już wcześniej zostało wspomniane - troche mało miejsca na tekst własciwy... do tego ogólny tłok. Nie podoba mi się też wielokolorowość z dużym kontrastem. No i jak już napisano - błędy w validacji.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2007 Skąd: Gorlice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
oki, dzięki to fakt skórkę trzeba poprawić i dopracować jeszcze ; )
A co do treści to zmieniłem lekko content i tematyka zejdzie na pisanie o dodatkach, gadżetach do różnych programów, etc. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 16:04 |