![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 385 Pomógł: 26 Dołączył: 22.03.2008 Skąd: TM Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem
![]()
I skrypt:
Problem polega na tym, że skrypt działa dziwnie ![]() ![]() Proszę o pomoc i pozdrawiam. -------------------- Zapraszam na mojego bloga. Dowiedz się jak uzyskać darmowy, zaufany certyfikat albo jak rozpoznawać głos ;)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdź co masz w tablicy $_GET.
Skoro ponadawałeś checkboxom value to nie będzie tam wartości 'on' a wartość wpisana w value -------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 385 Pomógł: 26 Dołączył: 22.03.2008 Skąd: TM Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skryptu nie zmieniałem, i nic się nie zmieniło.. Jeśli wpisuje to dostaje pustą stronę.. Ten post edytował kajzur 24.03.2008, 14:35:24 -------------------- Zapraszam na mojego bloga. Dowiedz się jak uzyskać darmowy, zaufany certyfikat albo jak rozpoznawać głos ;)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dopiero teraz spojrzałem dokładnie na kod.
Powiedz mi czy widzisz różnicę między :
a :
-------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
Gdzieś przeczytałem że trzeba "==" a nie "=", dziękuję za pomoc, a ten drugi problem, to wynikał właśnie z tego. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam
![]() -------------------- Zapraszam na mojego bloga. Dowiedz się jak uzyskać darmowy, zaufany certyfikat albo jak rozpoznawać głos ;)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 19:43 |