![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 16.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich.
Zrobiłem sobie przykładowy formularz oto jego treść w body: [
plik send.php
W czym tkwi problem? Maila dostaje, temat dostaje, nadawcę i email również dostaje, natomiast nie dostaje trzeciej pozycji czyli w tym przypadku pseudonimu, jesli zamiast if(mail($do, $temat, $nadawca, $email, $pseudonim)){ dam np if(mail($do, $temat, $nadawca, $email, $radio)){ również nie dostane wyniku radio. natomiast jesli dam, że chce aby wysyłało wszystkie wyniki czyli: f(mail($do, $temat, $nadawca, $email, $radio, $pseudonim)){ dostaję komunikat: Warning: mail() expects at most 5 parameters, 7 given in .... Jak zrobić aby nie było ograniczenia? tak aby wysyłało wszystkie wyniki formularzu? Bardzo prosze o pomoc Pozdrawiam Krystian Ten post edytował krystian19 14.03.2008, 21:25:13 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 7 Dołączył: 8.12.2003 Skąd: Andrychów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- adminvps.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 16.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki
![]() dałem taki kod:
wpisałem w poszczególne pola tak: nadawca: Marcin email: Marcin@wp.pl pseudomim: Marcinek wiadomość: Wiadomość od Marcin kolor: czerwony W e-mailu dostałem wszystkie odpowiedzi ale troche pokręcone treść odebranego emaila: "Marcin@wp.plMarcinekWiadomość od Marcinczerwony Marcin" czyli email, pseudonim, wiadomość, kolor -->pisane razem jednym ciągiem linia przerwy i nadawca. jest możliwość aby mail doszedł w treści np "Marcin Marcin@wp.pl Marcinek Wiadomość od Marcin czerwony" a jakby sie udało gdzieś echo dorzucić (nie wiem gdzie :/) aby mail doszedł w formie: " nadawca: Marcin Email: Marcin@wp.pl pseudonim: Marcinek Wiadomosc: wiadomość od Marcin kolor: czerwony" to już by było cudnie ![]() Stronkę z linka czytałem już wczesniej i między innymi na niej opierałem swój kod, ale nie potrafie na podstawie niej naprawić problemu Ten post edytował krystian19 14.03.2008, 22:40:19 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 2 Dołączył: 10.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powinno działać -------------------- cout<<"Po co się patrzysz w ten podpis" <<endl;
cout<<"Cpp rox!"; |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 11:34 |