![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam problem z php. Mianowicie w index.html mam wklejone następujące plik do odczytania:
np. <? include ("ss.php"); ?> w pliku tym ss.php widnieje: <? print (' <head> <meta http-equiv="Content-type" content="text/html;charset=ISO-8859-2"> </head> <div align="Center"><table border=1> <tr> <td><font color=Black>data</font></td><td><font color=Black>mecz</font></td><td><font color=Black>kurs</font></td><td><font color=Black>pewniak</font></td></tr> <tr> <td> <font color=lime> 01-03-08 18:15</td> <td> <font color=lime>Wisla Krakow <br>- Widzew Lodz </td> <td> <font color=lime>1. 1,15 <br> x 6,25 <br> 2. 16,00 </td> <td> <font color=lime> Wisla Krakow 1. 1,15 </td></tr> <tr> <td> <font color=red> 29-02-08 20:00 </td> <td> <font color=red>FC Nantes<br> - FC Libourne Saint-Seurin </td> <td> <font color=red>1. 1,35 <br>x 3,75<br> 2. 8,75 </td> <td> <font color=red>FC Nantes 1. 1,35 (przegrany, 2:2)</td></tr> </table> </div><br><br> <div align="Center"><font color=Red>CODZIENNIE NOWE PEWNIAKI!<br><b>SPRAWDZALNOŚĆ: 52,6%%</b><br>od 13.02.2008</font><br></div> '); ?> NIESTETY kiedy wchodząc na stronę index.html mają zostać wczytane dane z ss.php nie są wczytywane. Pojawia sie strona z tekstem html bez tego co jest w ss.php . Co zorbic/ Php juz zmieniałem z php4 na php5 i nic. Serwer mam na webd. Powiem że na freehost.pl dzałało bez zarzutu. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 171 Pomógł: 36 Dołączył: 12.01.2008 Skąd: Puszcza Mariańska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W pliku z rozszeżeniem html NIE DA SIĘ zaincludiwać plików php
![]() zmien roszeżenie na php iu wszytko będize ok -------------------- Jeżeli ktoś na forum Ci pomógł, możesz mu podziękować klikając w opcje "Pomógł" pod jego postem!
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok działa!!
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 875 Pomógł: 122 Dołączył: 2.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 171 Pomógł: 36 Dołączył: 12.01.2008 Skąd: Puszcza Mariańska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Be-ze-dura... wszystko zależy od konfiguracji serwera... Chodziło mi o ten konkretny przypadek, bo przeciez nie zmieni sobie ustawień serwera na wykupionym hostingu prawda?? Ten post edytował luniak 3.03.2008, 19:28:13 -------------------- Jeżeli ktoś na forum Ci pomógł, możesz mu podziękować klikając w opcje "Pomógł" pod jego postem!
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak to nie? a .htaccess?
Przypominam założycielowi tematu o zasadach panujących na forum przedszkole (tytuł i bbcode). Następne takie tematy będą zamykane. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 19:37 |