![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 121 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2007 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Jak to zrobic? Nie mam pojecia, probowalem z while itd ale dodawalo 200000 tys lini do mysqla i i tak zle...
tabela: sms pole: kod (varchar 16) kodow: ~2000 jak to zrobic?! Beda +++ ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 23 Dołączył: 2.12.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisz dokładnie co zrobić, bo nie bardzo rozumiem. Chcesz jednorazowo dodać ~2000 rekordów do bazy danych?
-------------------- Masz swoje mieszkanie i chcesz je wynająć? Sprawdź ofertę Zarzadządzanie Najmem
WRONA.IT - pozycjonowanie stron www.ecyklopedia.pl |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 121 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2007 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 1 Dołączył: 1.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale gdzie masz te kody? ;] W pliku csv?
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 23 Dołączył: 2.12.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli kody różnią się rosnącą liczbą czyli np od 0 do 2000 to spróbuj takim czymś:
Tylko w tabeli mysql masz dwa pola: id i sms. -------------------- Masz swoje mieszkanie i chcesz je wynająć? Sprawdź ofertę Zarzadządzanie Najmem
WRONA.IT - pozycjonowanie stron www.ecyklopedia.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 2 Dołączył: 5.11.2003 Skąd: Tarnowskie Góry Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
lol. mam wygenerowane na wapaczu w tabeli ich 2000. moge skopiowac. chodzi mi o skrypt... nie widziliscie nigdy jak wapacz daje kody ? ![]() Problem w tym ze nie kazdy jest zmuszony do korzystania z wapacza ......... wytłumacz w jaki sposób otrzymujesz kody, czy sa w pliku tekstowym, w tabeli html, itp itd ...... podstawa jest umiejetnosc zadawania pytan i podawania sugestii naprowadzajacych na problem, a nie rzucanie wieloznacznego hasła. -------------------- Impossible is nothing.
php is for idiots, i'm using php version 5 |
|
|
![]()
|
|
Jeśli kody różnią się rosnącą liczbą czyli np od 0 do 2000 to spróbuj takim czymś:
Tylko w tabeli mysql masz dwa pola: id i sms. To sa kody: Cyfry i Litery pomieszane ![]() ------ Sa w divie ze suwakiem i kazdy kod ma na koncu <br> (niewidoczne tylko widac lamanie lini). ? ? Ten post edytował ApC 2.03.2008, 14:38:40 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 1 Dołączył: 1.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bheh, wrzuć to do pliku bez znacznikow, sam tekst, aby każda linijka była osobnym kodem. Wyślij na serwer, potem
ale radze to podzielic na pakiety, bo nie wiem, czy nie przepełnisz jakiegoś bufora dodając 2000 rekordów najpierw do tablicy, a potem do bazy. A jeśli wykonujesz to raz na miesiąc, to nawet w każdej iteracji możesz wywoływać osobną kwerendę. |
|
|
![]()
|
|
Tak nie idzie, nie wiem czemu :/
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 10:29 |