![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 152 Pomógł: 2 Dołączył: 28.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam chciałbym wstawić jakoś obrazek, aby można było po nim pisać, z tymże nie chcę go ustawiać jako tła.
-------------------- Jeśli pomogłem to kliknij Pomógł.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 75 Dołączył: 19.08.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale chcesz userowi dać możliwość pisania? Czy za pomocą skryptu PHP coś na nim z automatu napisać?
Wydaje mi sie, że najłatwiej byłoby wstawić prościutkiego flash'owego swf'a do tego. No i AJAX też dałby radę, ale nie podjąłbym się tego ![]() -------------------- Idąc po czyichś śladach, nie zajdziesz ani kroku dalej...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 184 Pomógł: 13 Dołączył: 7.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a może chcesz nad tym obrazkiem pokazać jakiś tekst ale nie w ten sposób, że ten tekst zostanie już na zawsze na tym obrazku (np. po skopiowaniu i wklejeniu do programu graficznego)?
Jeśli tylko chcesz coś nad obrazkiem wyświetlić to css i position! pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 229 Pomógł: 13 Dołączył: 31.05.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
a może chcesz nad tym obrazkiem pokazać jakiś tekst ale nie w ten sposób, że ten tekst zostanie już na zawsze na tym obrazku (np. po skopiowaniu i wklejeniu do programu graficznego)? Jeśli tylko chcesz coś nad obrazkiem wyświetlić to css i position! pozdrawiam A możesz podać jakiś przykład? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 184 Pomógł: 13 Dołączył: 7.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
proszę bardzo, "Jakiś tekst" wyświetlony w lewym, dolnym rogu obrazka:
Dodam jeszcze, że tekst nie musi być w divie, span wystarczy. Ten post edytował windman 19.02.2008, 15:15:09 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 229 Pomógł: 13 Dołączył: 31.05.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
proszę bardzo, "Jakiś tekst" wyświetlony w lewym, dolnym rogu obrazka: Dodam jeszcze, że tekst nie musi być w divie, span wystarczy. Dzięki wielkie. Skorzystam napewno. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 17:26 |