![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 136 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
W PHP siedzie jakoś od ponad tygodnia i mam rejestrację. Wchodze na register.php i wypełniam pola, gdy wszystko wypełnie dobrze, przekierowuje mnie na gotowe.php. Da się zrobić zeby zamiast przekierowania, w pasku przeglądarki pojawiało sie cos takiego: register.php?id=gotowe Albo cos tego typu. Chodzi mi oto zeby rejestracja byla tylko w jednym pliku, pozdrawiam, conix -------------------- Jeśli pomogłem kliknij na Pomógł
Jeśli nie pomogłem kliknij na Pomógł |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 875 Pomógł: 122 Dołączył: 2.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Można... ustaw sobie action formularza na "register.php?id=gotowe" a w samym pliku register.php zrób ifa if($_GET['id']=='gotowe'){} i w środek walnij kod do przetwarzania formularza...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 1 Dołączył: 9.12.2005 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to juz bylo wiele razy...
nazywasz sobie pole "submit" w formularzu... np. register potem robisz tak:
pamietaj aby wysylac dane z formularza metoda post ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 184 Pomógł: 13 Dołączył: 7.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 75 Dołączył: 19.08.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jeszcze nie wszystko. Jeżeli robisz rejestrację w jednym skrypcie... prześlij dane i zrób 5-krotny refresh przeglądarce.
![]() -------------------- Idąc po czyichś śladach, nie zajdziesz ani kroku dalej...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 19:34 |