![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 0 Dołączył: 12.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Chciałem zrobiś niedużą stronke o strojach ludowych. Chciałem zeby składała sie z dużego logo w nagłówku następnie poziomego menu poniże zmieniająca się treść strony i stałej stopki. I stąd moje pytanie ! Jak zrobić szkielet tak aby: logo wraz z poziomym menu było niezmienne a zmieniała się tylko treść strony. Zrobiłem cos takiego na div'ach i stylach. Ale mam problem z miejscem na zmieniającą się treść! Nie chce aby ta komórka miała stałą wartość rozmiarową. Chciałbym aby rozmiar tej komorki zmieniał się w zależności od biętości stronki. Obecnie mam tak że w div'ie umieściłem ramke lokalną iframe i do niej wczytuje poszczegolne strony! Ale niestety nawet jak zrobie ze ramka automatycznie dostosowuje się do obiętości wczytywanej strony to niestety DIV sie już nie powieksza i obcina. Bardzo prosiłbym o rade jak wybrnąc z tego problemu ! może jakis inny sposob na zrobienie tego? Z góry wielkie dzieki! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 14:59 |