![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć
Widzę, że niejedyny mam podobny problem, ale dokładnie takiego samego przypadku nie upadło mi się spotkać. Otóż porównajcie screeny Firefox: http://link.imgshare.us/23jTKI Opera i IE (bo wyświetla prawie tak samo): http://link.imgshare.us/23jTdD Nie wiem dlaczego zaburzona jest hierarchia div'ów. A może nie? Jesteście w stanie wyjaśnić o co chodzi? Sekcja BODY: i CSS
Przy czym zielony obramowany to main2 edit: linki naprawione Ten post edytował stasiu_stefan 3.02.2008, 20:19:23 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 16 Dołączył: 4.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
linki sa martwe
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Forbidden
You don't have permission to access /dstasiak/1.jpg on this server. -------------------- - Oh no, my young coder. You will find that it is you who are mistaken, about a great many things... - |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
linki naprawione, problem zostal
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dodaj do css:
Kod #toppanel { float: left; } #main2 { float: left; clear: both } a tak przy okazji - to właśnie FF jako jedyny z tej trójcy wyświetlał tą stronkę właściwie... (czyli dokładnie tak, jak ostylowałeś) -------------------- - Oh no, my young coder. You will find that it is you who are mistaken, about a great many things... - |
|
|
![]()
|
|
szczerze mowiac srednio wiem co to robi ale dziala. ale ok przeszedlem dalej i probuje usuwac kolejne bledy. jakos brne do przodu. BTW dobre jest to forum, kupe odpowiedzi znajduje
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 14:39 |