![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 16.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam taki kawałek kodu:
Kod <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd"> <html> <head> <title>F.U. Blue Angel</title> <meta name="P. Jamorski" content="Przemysław Jamorski"> <!--<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2">--> <meta HTTP-EQUIV="Content-type" content="text/html; charset=Windows-1250"> <meta name="Authoring-tool" content="Notepad & Crimson Editor"> <meta name="keywords" content="World of Warcraft"> <meta name="description" content="Nieoficjalna strona WoW"> <link REL="stylesheet" href="stylezam.css" type="text/css"> </head> <body alink="yellow" vlink="0099FF"> <?php error_reporting(E_ALL); ini_set('display_errors', 1); ?> <?php error_reporting(E_ALL); ini_set('display_errors', 1); $result = mail(pjamorski@interia.pl,"tekst","tekst") or die ("Błąd wysyłania mail"); ?> </body></html> Jak widać chciałbym wysłać taką małą durną info na maila. Normalnie szału dostaję, nić się nie dzieje. Nawet błedów nie wywala żadnych. Mam domene na serwerze który współpracuje z funkcją mail() i nic. Nadmieniam, że to nie z serwera lokalnego. ![]() Kto pomoże? -------------------- Chęci to nie wszystko, trzeba działać. B. Lee |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 75 Dołączył: 19.08.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oberwiesz od moderatorów za zły BBCode i temat
![]() Ale dla mnie spoko, już odpowiadam:) Zobacz na Twoją funkcję:
Brak apostrofów w pierwszym argumencie. -------------------- Idąc po czyichś śladach, nie zajdziesz ani kroku dalej...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 306 Pomógł: 32 Dołączył: 20.01.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Ja radze zrobić takie wysyłanie wiadomości:
Bardziej przejrzyste, wyświetla potwierdzenie lub błąd. Wystarczy zamienić tylko to, gdzie masz swojego maila. Ten post edytował smietek 30.01.2008, 06:53:39 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 16:10 |