![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 23.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam nastepujacy fragment kodu:
Kod <?PHP $result = mysql_list_tables('projekt3'); for ($i = 0; $i < mysql_num_rows($result); $i++) { echo " <a href=\"formularz1.php\">".mysql_tablename($result,$i)."</a>"; $_SESSION['dana'] =array (mysql_tablename($result, $i));} wyswietla mi on spis tabel w bazie robiac jednoczesnie z nich link do formularza, problem polega na tym aby używajac jakiegos linku formularz odczytywal jaka tabele wybralismy do edycji. Prubowalem z sesja i postem, ale nie przesyla nazwy wybranej tabeli, po wyswietleniu zawartosic sesji na drugiej stronie wyswietla mi ostatnia tabele a nie ta ktora zaznaczylem. Co robie zle i jak sie za to zabrac? Ten post edytował arek100 27.01.2008, 22:10:07 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 3 Dołączył: 14.07.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
możesz przekazać tak:
wyłuskanie nazwy z HTTP_GET_VARS nie powinno stanowić problemu. Chyba dobrze Cię zrozumiałem ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 23.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wielkie dzieki!!
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 14:04 |