![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 9 Dołączył: 26.01.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
Po przejściach z paypalem bolesnych jak poród stwierdziłem, że podzielę się swoimi dokonaniami z PayPal i IPN. Nie długo paypal w polsce będzie powszechny więc to chyba dobry moment. Proszę o wyrozumiałość co do stylistyki i ortografii bo jest późno. Zapraszm: PayPal IPN tutorial Pozdrawiam -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo przydatny artykuł. Przeczytałem i już wszystko rozumiem. Powiem szczerze, że nie korzystam narazie z PayPala, ale do poczytania w sam raz.
![]() 7/10 bo mało przykładów php ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 1 Dołączył: 2.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobry pomysł. Już dodałem do ulubionych tutoriali.
Jeśli masz wiedzę na temat form płatności odnośnie jak zrobić płatność przez strony banku to bym bardzo chętnie przeczytał następnym razem na twojej stronie. Chodzi mi jak zrobić coś takiego : Mam sklepik w którym użytkownik sobie dodaje produkty do koszyka. Następnie bym chciał umożliwić zapłacenie za to wszystko przez stronę banku. (np. mBank). Użytkownik kliknął by tylko zapłać i przeniosło by go na stronę banku, w którym by tylko wpisał hasło zezwalające na przelew. Nie musiał by wypełniać adresu sklepu tytuł przelewu, kwoty itd. Tak jak jest zrobione https://zasilenia.simplus.pl/. A sklep by dostał informację, iż towar został zapłacony. Ten post edytował kaniagandzowski 26.01.2008, 11:00:24 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 09:23 |