![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 95 Pomógł: 0 Dołączył: 24.06.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Panowie gdzie robie błąd bo juz wysiadam !:
Ten post edytował noc_nik 20.01.2008, 15:05:29 -------------------- :)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 295 Pomógł: 9 Dołączył: 8.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a w czym jest problem?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 95 Pomógł: 0 Dołączył: 24.06.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wyskakuje mi "nie mozna wykonac zapytania"
czyli nie wiem o co chodzi juz -------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 11 Dołączył: 1.08.2007 Skąd: Poland,Warsaw Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
$zapytanie mysql_query($zapytaie,$mysql) literówka ;-) -------------------- Odpowiedź na wszystko : manual,appendix. Ulubiona książka : PHP 5 for Dummies.
Studia uh ? ;-). |
|
|
![]()
|
|
hmmm
![]() -------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 11 Dołączył: 1.08.2007 Skąd: Poland,Warsaw Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cóż po testowałem to u siebie i zapytanie to on wykonuje, ale wygląda na to,że zapytanie
zwyczajnie nie zwraca żadnego wyniku proponuje wobec tego metodę zastępczą.
-------------------- Odpowiedź na wszystko : manual,appendix. Ulubiona książka : PHP 5 for Dummies.
Studia uh ? ;-). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 492 Pomógł: 33 Dołączył: 16.08.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj z:
Wyrzuć drugi parametr funkcji mysql_query - u mnie kiedyś przez to nie działało również, wiec masz jakąś tam szansę, że właśnie o to chodzi. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Spróbuj z:
Wyrzuć drugi parametr funkcji mysql_query - u mnie kiedyś przez to nie działało również, wiec masz jakąś tam szansę, że właśnie o to chodzi. próbowałem u siebie nie działa, on wykonuje zapytanie tylko nie zwraca żadnych jego efektów. -------------------- Odpowiedź na wszystko : manual,appendix. Ulubiona książka : PHP 5 for Dummies.
Studia uh ? ;-). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 492 Pomógł: 33 Dołączył: 16.08.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mysql_error" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual używasz?
Bardzo przydatna funkcja... Ten post edytował Hazel 20.01.2008, 19:27:43 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
wykonałem to zapytanie bezpośrednio w MySQL'u i zapytanie jest sformułowane poprawnie a także spełnia swoje zadanie, ale bezpośrednio w mysql nie zwraca zaś wyniku, który możesz zaaportować.
Tak więc na co mi mysql_error skoro nie było błędów powiesz mi ? -------------------- Odpowiedź na wszystko : manual,appendix. Ulubiona książka : PHP 5 for Dummies.
Studia uh ? ;-). |
|
|
![]()
|
|
Panowie ten problem rozwiązałem już dawno dzięki waszej pomocy za którą bardzo dziękuje ale teraz mam problem bo mnie wylogowywuje jak zrobić zebym po wybraniu np index.php i kliknieciu enter nie pokazywalo sie haslo ?
-------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2008 Skąd: Kalisz / Legnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zeby Cie nie wylogowalo, musisz użyć sesji o ile się nie my i potem możesz zastosować coś na wzór:
<?php if(isset($_SESSION['zalogowany']) && $_SESSION['zalogowany']==1) { include 'naglowek_log.php'; } else { include 'naglowek.php'; } ?> |
|
|
![]()
|
|
Panowie zrobiłem sobie index.php?go=1 index.php?go=1 i jak przechodze miedzy dzialami to za kazdym razem i wyskakuje panel zaloguj sie!!
zupełnie nic z tego nie rozumiem co ma sie znajdowac w naglowek.php gdzie mam to wkleic ![]() Ten post edytował noc_nik 21.01.2008, 17:19:10 -------------------- :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 17:25 |