![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich
Mam problem i nie wiem jak to ugryźć ![]() jest formularz a w nim nazwy pól mają postać tablicy: Kod <input type="text" name="pole_f[]"> w obsłudze formularza wpisujemy sobie: Kod $_POST ['pole_f'][0] i jest super. Działa.A co jak chcemy by pola miały postać takiej tablicy Kod <input type="text" name="pole_f[][0]"> <input type="hidden" name=pole_f[][0]"> Chodzi mi o to żeby w tych ukrytych polach przekazywać parametry związane z tym polem tekstowym. Jak się można dobrać potem do tych danych ![]() Pozdrawiam i zgóry dziękuje za pomoc Rafał |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Analogicznie jak poprzednim razem.
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki wielkie, siedziałem nad tym godzinę i od tej kombinacji zacząłem i nie działało teraz wpisuje kod i działa echhhh.
jeszcze raz dzięki |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 15:50 |