![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2008 Skąd: Działoszyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wyswietla mi sumy rekordów, w kazdym rekordzie są tylko liczby, nie ma liter... są tylko cale i po przecinku (np. 3 lub 5,43 )
pojawia sie tylko takie cos: Ile zajmuja wszystkie eM-Pe-3: MB - nie sumuje mi i nie wyswietla :/ jak to naprawic ![]() Ten post edytował MaciekDZN 14.01.2008, 07:41:14 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 75 Dołączył: 19.08.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie daję głowy, czy to, co piszę, jest poprawne, bo wczoraj na naszym forum przekonałem się, że z bieżącym manualem jestem miejscami do tyłu:)
A nie mam pewności co do linii:
Spróbuj tak:
Jeżeli tu nie tkwił błąd, sorry:) Ten post edytował Grzyw 14.01.2008, 08:04:47 -------------------- Idąc po czyichś śladach, nie zajdziesz ani kroku dalej...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 318 Pomógł: 6 Dołączył: 27.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie daję głowy, czy to, co piszę, jest poprawne, bo wczoraj na naszym forum przekonałem się, że z bieżącym manualem jestem miejscami do tyłu:) A nie mam pewności co do linii:
Spróbuj tak:
Jeżeli tu nie tkwił błąd, sorry:) Nie prościej w oryginale dać:
![]() -------------------- Prawo Wylera:
Nie ma rzeczy niemożliwych dla kogoś, kto nie musi ich zrobić sam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie prościej bo nie będzie działać
-------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 44 Dołączył: 23.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie daję głowy, czy to, co piszę, jest poprawne, bo wczoraj na naszym forum przekonałem się, że z bieżącym manualem jestem miejscami do tyłu:) A nie mam pewności co do linii:
Spróbuj tak:
Jeżeli tu nie tkwił błąd, sorry:) Cytat z manuala: mysql_fetch_row — Get a result row as an enumerated array. Skąd ci się tam weźmie pole o nazwie 'suma'? Powinno być tak:
O ile oczywiście nie ma żadnego błędu SQL'a. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2008 Skąd: Działoszyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wielkie dzieki, dziala poprawnie
![]() wczesniej jak to robilem w bazie to wyswietlało mi to dobrze, a jak wrzucilem kod na stronke to juz bylo troszke gorzej z tym ale jakos daliscie rade i pomogliscie mi ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 20:40 |