![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 5 Dołączył: 20.03.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Wchodzę na forum, patrze, a tu Mike zmienił avatara! Od nie wiem jak dawna miał swój klasyczny avatar z krawatem do góry, a teraz prosze - fallout
![]() Tak mnie to ucieszyło, że postanowiliśmy z przyjaciółmi urządzić małą imprezę z tej okazji. Miała być mała, ale przyszło dużo ludzi i była większa - wiecie jak to jest. Były różne zespóły, najnowsze przeboje, tańce, śpiewy. No ale zobaczcie sami, tu daje linka do kilku fotek z tej imprezy: http://framework.maupa.nazwa.pl/docs/impreza_mike/1.jpg http://framework.maupa.nazwa.pl/docs/impreza_mike/2.jpg http://framework.maupa.nazwa.pl/docs/impreza_mike/3.jpg http://framework.maupa.nazwa.pl/docs/impreza_mike/4.jpg http://framework.maupa.nazwa.pl/docs/impreza_mike/5.jpg Mike niestety nie mógł przyjść, ponieważ musiał stać na straży forum (warny nie mogą czekać), ale wypiliśmy jego zdrowie. Było czadowo, pozdro! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie sądziłem, że mój avatar jest tak rozpoznawalny.
W sumie mam go od dobrych kilku lat z drobna przerwą - na avatarze kiedyś miałem swoją żonę, niezłe jaja były jak ludzi pisali, że taka fajna laska i jeszcze PHP zna. Jak ~nospor pozwoli na ścieżkę do avatara (a nie tylko upload) to będzie dynamiczny: ![]() O ile sam dam radę, bo Dilberta miałem tak długo, że teraz nie daje rady znaleźć swoich postów ![]() P.S. Na imprezie nie byłem ale zaocznie obaliłem dwa Heinekeny ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hehe po fotkach widzę że impeza uda, szkoda ze mnie nie zaprosiłeś, z chęcią opił bym to
![]() ps. Zaocznie też wypiłem za zdrowie nowego avatara mika ![]() Ten post edytował Moli 13.01.2008, 21:42:29 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 229 Pomógł: 13 Dołączył: 31.05.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
http://framework.maupa.nazwa.pl/docs/impreza_mike/4.jpg
Oj nieładnie sie naśmiewać z ludzi ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Krawat do góry? To nie był przypadkiem dilbert?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
huh dobrze ze wczoraj zaocznie z kumplem flaszkę wypiliśmy bo jak można by nie oblać takiej okazji.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 5 Dołączył: 20.03.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
http://framework.maupa.nazwa.pl/docs/impreza_mike/4.jpg Oj nieładnie sie naśmiewać z ludzi ![]() A czy ja sie śmieje? Przecież to Zdzisław, Wiesiek, Staszek i Zygmunt. Wpadli koło 20:00 i przynieśli 8 litrów napojów owocowych. Bez nich impreza by się nie udała. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 14.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
buehehe impreza sie musiala udac zdjęcie przednie
-------------------- Wszystko o Jumpstyle
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 634 Pomógł: 14 Dołączył: 27.05.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
My to przez 3 dni swietowalismy nowy avatar Mike'a
![]() Kolega tak sie ta zmiana ucieszyl ze az nie wytrzymal ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 793 Pomógł: 32 Dołączył: 23.11.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A czy ja sie śmieje? Przecież to Zdzisław, Wiesiek, Staszek i Zygmunt. Wpadli koło 20:00 i przynieśli 8 litrów napojów owocowych. Bez nich impreza by się nie udała. Spytaj się chłopaków z MIMUW to Ci powiedzą kim są poniektórzy... -------------------- Algorytmy w PHP, czy ktoś o tym słyszał?
Dlaczego tak mało kobiet programuje? ponieważ nie zajmują się głupotami. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak ~nospor pozwoli na ścieżkę do avatara (a nie tylko upload) to będzie dynamiczny: ![]() Dynamiczne avatary są przyszłością! ;-) -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 793 Pomógł: 32 Dołączył: 23.11.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po co ma się pytać? Przecież mówi, że to Zdzisław, Wiesiek, Staszek i Zygmunt. Powinieneś się domyśleć, że chodzi o "kim są" a nie jak mają na imię, bo to jest już mniej ważne. -------------------- Algorytmy w PHP, czy ktoś o tym słyszał?
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powinieneś się domyśleć, że chodzi o "kim są" a nie jak mają na imię, bo to jest już mniej ważne. No jak to kim, znajomymi domis86, zaprosił ich przecież na imprezę. -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
No jak to kim, znajomymi domis86, zaprosił ich przecież na imprezę. ... -------------------- Algorytmy w PHP, czy ktoś o tym słyszał?
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Sedziwój, cóż za głeboka myśl trzyznakowa ![]() A jaka obszerna, ile musiałeś pomyśleć aby zrozumieć co znaczy, a i tak nie ma pewności czy dobrze zinterpretowałeś. -------------------- Algorytmy w PHP, czy ktoś o tym słyszał?
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
My to przez 3 dni swietowalismy nowy avatar Mike'a ![]() Kolega tak sie ta zmiana ucieszyl ze az nie wytrzymal ![]() Czy ja dobrze widze... na tym zdjęciu obok klawiatury jest deska do chleba, nóż, owy chleb i chyba kiełbasa ;D Ale geekowaty koleś ![]() |
|
|
![]()
|
|
A jaka obszerna, ile musiałeś pomyśleć aby zrozumieć co znaczy, a i tak nie ma pewności czy dobrze zinterpretowałeś. ~Sedziwoj kilka ostatnich Twoich wypowiedzi na forum jest niestety typowo zaczepnych z lekką nutką wycieczki osobistej.Mamy frajdę w tym wątku i trochę zabawy a co Ty tu wnosisz? Nic. Jeśli nie masz zamiaru uczestniczyć w zabawie to po co się mieszasz? Daj nam, proszę, swobodę. |
|
|
![]()
|
|
I brawo majk! Jak już go uciszysz to wracaj, bo kolejkę opóźniasz!
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 18:22 |