![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 132 Pomógł: 0 Dołączył: 31.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmmm... temat pewnie niektórym znany...a wiec....
można powiedziec ze praktyczknie wyszukiwarke mam zrobiona i nawet działa, ale jest jeden problem i nie wiem dlaczego tak sie dzieje... a mianowicie, jesli zaznacze kryterium "data_dodania" to cos mi nie działa jak nalezy stronicowanie, a dokładnie nie przechodzi na kolejne podstrony... pokazuje sie link "nastepna" jak nalezy, ale jak klikam w niego to niby sie zmienia wartośc w "page=" ale nie przechodzi do kolejnych wyników... ale fizycznie jakby strona sie zmieniła, bo aktywny staje sie link poprzednia... moze ktos luknąc i pomóc ![]() oto plik: plik ps: to jest najdziwniejsze ze dzieje sie tak tylko przy kryterium "data_dodania".. przy innych działa poprawnie stronicowanie no i nie moge znalesc why ![]() ![]() ps2: jeszcze jeden problem z datą - gorszy... ![]() w IE nie działa wybór kalendarza do drugiego pola ![]() a w FF normalnie moge wybrac ![]() i co teraz ![]() ![]() Ten post edytował kosmic 27.12.2007, 19:29:30 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 16:22 |