![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 26.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Temat z brodą niestety, czyli upload plików w Ajax(udawanie Ajax)
Jak załadować zawartość z ramki do div'a?? Nie wiem jak napisać sobie funkcje
Ten kod coś nie za bardzo współpracuje:/ Wiem że popełniam prosty błąd bo jestem hmmm... zielony w java script. Gdyby ktoś mógł mnie nakierować i poprawić meje wypociny:) byłbym wdzięczny. Znalazłem parę gotowców jednak one są po prostu za stare i nie działają nawet jako przykłady na stronach, które je zalecają:/ Edit: Znalazłem na tematy ukrytych ramek tony materiałów, ale nigdzie ani jednego przykładu jak z ramki do div'a za pomocą "dom" coś wrzucić. Możę trochę inaczej sformułuje pytanie: jak pobrać dane z jakiegoś elementu "getElementById" pobiera tylko id z tego co zrozumiełem?? Edit: Mój kod wygląda teraz tak
Okazało się że getElementById pobiera element wraz z jego zawartoscią (nie douczyłem się:/) a błąd wynikał z "div.innerHtml = text;" popraniw powinno być innerHTML ach te literówki:/ Kod jednak nadal nie działa. Pobierana jest treść między znacznikami <iframe></iframe> np. <iframe>12345</iframe> da wynik w divie 12345, jeśli później coś zostanie załadowane do iframe to i tak pobrana zostanie 12345. Jak się dobrać do zawartości załadowanej do iframe Edit:Pytanie rozwiązane: oto link http://forum.webhelp.pl/viewtopic.php?p=831615#831615 Ten post edytował luckan 28.12.2007, 14:43:07 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 16:20 |