![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 428 Pomógł: 2 Dołączył: 1.04.2007 Skąd: Pogorzelica Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam....
Jestem z php zielony ale pomoże mi ktoś przekształcić ten skrypt tak aby link1 ładował się ze stroną odrazu a nie dopiero po kliknięciu na niego.... Kod <!--Menu--> <a href="?link=1">link1</a> <a href="?link=2">link2</a> <a href="?link=3">link3</a> <!--EndMenu--> <!--tekst--> <?php $link = $_GET['link']; if($link == 1) { include('a.txt'); } elseif($link == 2) { include('b.txt'); } elseif($link == 3) { include('c.txt'); } ?> <!--EndTekst--> Proszę o pomoc |
|
|
-Gość- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 428 Pomógł: 2 Dołączył: 1.04.2007 Skąd: Pogorzelica Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ok wielkie dzięki....
a może wiesz jak zrobić żeby zamiast treść ładować się z pliku .txt żeby ładowała się ze strony? ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 19 Dołączył: 12.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mozesz do zmiennych przypisac i tyle
|
|
|
![]()
|
|
Zrobiłem coś takiego i nie działa:
Kod <!--Menu--> <a href="?download=1">link1</a> <a href="?download=2">link2</a> <a href="?download=3">link3</a> <!--EndMenu--> <!--tekst--> <?php $link = $_GET['download']; if($download == 0) { aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa } elseif($download == 1) { aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa } elseif($download == 2) { bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb } elseif($download == 3) { ccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc } ?> <!--EndTekst--> Wyświetla Błąd: Kod Parse error: syntax error, unexpected '}' in E:\www\1\index.php on line 13 Nie znam php więc proszę o wyrozumiałość |
|
|
--gość-- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
lub
|
|
|
![]()
|
|
Wielkie dzięki
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 17:22 |