![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 132 Pomógł: 0 Dołączył: 31.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmmmm... juz mam dosc po prostu tego wszystkiego...
słuchajcie, ogolnie używam przeglądarki FF.. no i tworząc teraz galerie testuje wsio na FF, ale wiadomo roznice przegladarek itp, wiec sprawdzam tez jak co wyglada na IE, no ale nie sadziłem ze bede mial problem z uploadowaniem plikow na server w roznych przegladarkach..... a wiec problem jest taki ze mam upload który działa bo co roz dodaje jakieszdjecie do bazy i jest ok (ff) no ale dzis wlaczylem IE zalogowalem sie do swojego panelu i co... niespodzianka ![]() chce dodac plik i dostaje komunikat ze nie moge bo za duzy rozmiar albo nie poprawny format (to jeden z moich komunikatów) natomiast ten sam plik dodaje bez problemów bedac na FF... po prostu jum mnie trafia szlak..... nie mam czasu teraz zeby przerabiac cały kod, a tu nagle taka niespodzianka ![]() a najlepsze jest to ze w FF sokojnie dodaje wszystkie pli które nie wybiegaja poza moje ograniczenia, natomiast w IE nie.... niektóre dodaje a niektóre nie chce ..... normalnie masakra... to moj plik: http://cpaste.com/4355 ktos wie o co chodzi, co i jak ![]() ps: nie wiem moze to jest podyktowane roznicą formatów i traktowaniem ich przez przegladarke ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 132 Pomógł: 0 Dołączył: 31.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sorki ze zapytam, ale jak mam to srobic
![]() bo dodałem - echo ''.$f['file']['type'].''; ale nic sie nie dzieje, to znaczy nie wyswietla nic kompletnie poza komuniaktem o braku kategori.... Kod if(isset($_POST['send'])) {
if(empty($f['name'])) { $message .= '<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"> <tr><td height="16"><hr color="#C79797" size="1"></hr></td></tr> <tr><td align="left" height="30" valign="center" class="tresc_komunikat">'.$info[puste_zdj].'</td></td></tr> <tr><td height="16"><hr color="#C79797" size="1"></hr></td></tr> <tr><td height="10"></td></tr></table>'; Header("Refresh: 2; $_PHP_SELF"); } else { if(empty($kat_form)) { echo ''.$f['file']['type'].''; $message .= '<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"> <tr><td height="16"><hr color="#C79797" size="1"></hr></td></tr> <tr><td align="left" height="30" valign="center" class="tresc_komunikat">'.$info[puste_kat].'</td></td></tr> <tr><td height="16"><hr color="#C79797" size="1"></hr></td></tr> <tr><td height="10"></td></tr></table>'; Header("Refresh: 2; $_PHP_SELF"); Ten post edytował kosmic 21.12.2007, 17:17:33 |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
hmmmm....
print($f['file']['type']); - po tym nic nie chce sie wyswietlic print($f); - po tym wyswietla sie słowo "Array" oczywiscie dodaje to w tym samym miejscu... czyli po sprawdzeniu czy pole wyboru pliku nie jest puste, bo reszta to juz chyba nie istotna... bo chodzi by pobrał nazwe pliku... |
|
|
![]()
|
|
Nie print tylko print_r.
|
|
|
![]()
|
|
dałem samo print bo jak pisałem print_r to mi nie podswietlało słowa i myslalem ze to bedzie zle.... bo uzywam programu który koloryje...
ale działa i juz wiem jakie sa nazwy rozszerzen w IE i w FF dla plików które chce dodawac... ![]() no i dodałem do kryterium i działa ![]() ![]() wiec ogromne dzieki Ci kolego ![]() ![]() biore sie teraz za wyszukiwanie po dacie ![]() pozdro aha... oczywiscie masz punkic ![]() ![]() ![]() ![]() Nie print tylko print_r.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 10:05 |