![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cały skrypt działa poprawnie ...ale chce aby wartość z pola job_title (tytuł) tworzyła link w postaci job.php?id=numer z bazy
numer id pobiera z pola job_id Nie wiem tylko jak to zapisać poprawnie aby wyświetlic wartość job_title jako link Kod PHP1
Chodzi mi o cos takiego aczkolwiek nie wiem jak to prawidłowo zapisać Ten post edytował fotex 19.12.2007, 21:04:35 -------------------- Pierwsze polskie forum wsparcia dla skryptu Dolphin
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 173 Pomógł: 121 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a tutaj:
Wyświetla Ci dobrze ilość rekordów w bazie, bo według mnie powinno być tutaj:
Dodane count(*) czyli:
Przynajmniej ja tak zliczam ilość rekordów ![]() Co do Twojego pytania o te linkowanie w kodzie nigdzie nie zauważyłem abyś tworzył jakiekolwiek linki do strony z opisem szczegółowym?? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cały skrypt działa poprawnie ...ale chce aby wartość z pola job_title (tytuł) tworzyła link w postaci job.php?id=numer z bazy
numer id pobiera z pola job_id Nie wiem tylko jak to zapisać poprawnie aby wyświetlic wartość job_title jako link
Chodzi mi o cos takiego aczkolwiek nie wiem jak to prawidłowo zapisać -------------------- Pierwsze polskie forum wsparcia dla skryptu Dolphin
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 173 Pomógł: 121 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wklej cały kod bo tak to za dużo nie zdziałam.
|
|
|
![]()
|
|
Poprawiłem kod i wyglada on teraz tak;
Chodzi mi o to aby wartość z pola job_title linkowała: z tej linijki:
-------------------- Pierwsze polskie forum wsparcia dla skryptu Dolphin
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 10:20 |