![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 17.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o obiektywną ocene layoutu na moje portfolio, który znajdziecie tutaj
Co ewentualnie byście poprawili/zmienili (prócz białych lini obok stopki i menu) ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2006 Skąd: 2322 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jako pierwsza osoba proponowal bym zmienic kolory. Jak jest klawisz Logowanie na czerwono to bym proponowal zrobic klawisz Rejerstracja na czerwono. W sumie ladnie wykonane. Stawiam 6/10
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 17.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na jakie kolory byś proponował zmienić ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2006 Skąd: 2322 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To szare tlo na np. brazowe lub czarne
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 202 Pomógł: 117 Dołączył: 13.04.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Blado-seledynowo-blekitny z brązowym? Bezsesnu IMHO. Kolory same w sobie na stronce są ok! Tylko fotka taka sportowa, a kolory sterylne, nie budzące żadnych emocji
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja tutaj się nie zgodzę - wg mnie kolorystyka jest ok. Tylko na Boga nie popełniaj błędów ort - piszemy something!
-------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 167 Pomógł: 1 Dołączył: 22.08.2006 Skąd: universe Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Tło daj ciemniejsze.
2. Tekstu w buttonach menu nadaj wyraźniejszy kolor lub po prostu daj ciemniejszą pogrubioną czcionkę. 3. Główne zdjęcie jest za duże, chyba że planujesz jakieś treści w nie wpisać. Tak czy tak bym zmniejszył. 4. Wyszukiwarkę dał bym stopień wyżej oraz troszkę ją rozciągnął w poziomie. 5. Rozciągnij także pola do logowania. 6. Kolor tła za menu jest taki pusty jakiś, dopasuj jakiś gradient lub cień do całości. -------------------- Potrzebujesz dodać darmowe ogłoszenia ?, w takim razie musisz odwiedzić to miejsce !
Presell - tutaj dodasz swoj artykul za darmo ! Presell Page dla wszystkich bez limitów i utrudnień Masz firme ? Ta baza firm jest dla Ciebie i Twoich znajomych są też śmieszne filmiki |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 29.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moim zdaniem całkowicie bezsensowne są przyciski w menu,odstępy ..., za wysokie, kolor nie trafiony, kolor napisów na nich sprawia iż są mało czytelne.
Reszta ujdzie,pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
do powyższych uwag dopisałbym zwiększenie interlini bo strasznie się tekst zlewa
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Someting to było pisane, na szybko tylko dla wypełnienia, za nim to trafi na jakiś serwer sprawdze błędy 3 razy
![]() Zdjęcie to było tylko przykładowe Poprawiłem tak jak mówiliście: layout version beta 2.0 PS: Temat ma racje, bo te buttony w menu teraz się nie nadają już zupełnie do niczego Ten post edytował specialized 17.12.2007, 16:04:19 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 2 Dołączył: 25.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm... 0 cieniowania :/
Strasznie nie podobają mi się te "blaski" chodzi to te białe w 50% przezroczyste paski użyte w prawie każdym elemencie twego laya.... Te linie białe... Uważam że powinny chyb bardziej przezroczyste. 3.(3)/6 ![]() -------------------- -> Kanał YouTube: http://www.youtube.com/user/screencup
-> Screencup - podcast/screencast, recenzja Makowych aplikacji -> www.screencup.pl - witryna internetowa podcastu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zwiększ padding dla tekstów (odsŧp od krawędzi jest teraz troche za mały)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Ja bym nie ruszal paddinga, ladnie wyglada.
|
|
|
![]()
|
|
dla ścisłości - mam na myśli padding w komórkach z treśćią oznaczonych jako news i updates i chodzi mi o padding boczny - tekst sie zacznie zlewać jak będzie "bardziej prawdziwy"
Ten post edytował devnul 18.12.2007, 11:31:52 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 19:20 |