![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 11.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Robię wszystko według instrukcji wszeroko dostępnych w internecie ale z zerowym skutkiem.
Proszę wszystkich o przeanalizowanie kodu, z góry dziekuje za pomoc
Ten post edytował mones 12.12.2007, 19:47:39 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 890 Pomógł: 65 Dołączył: 13.11.2005 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Popraw proszę temat na zgodny z zasadami forum przedszkole oraz dodaj właściwy bbcode, w przeciwnym wypadku wątek zostanie zamknięty.
Pozdrawiam! PS. W powyższym kodzie nigdzie nie wstawiasz FCK, więc jak ma się wyświetlić? Alternatywnie może on zastąpić pole textarea, ale takowego również nie widzę... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 11.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat PS. W powyższym kodzie nigdzie nie wstawiasz FCK, więc jak ma się wyświetlić? Alternatywnie może on zastąpić pole textarea, ale takowego również nie widzę... Wkleiłem kod jeszcze raz, wtedy z niewyjaśnionych przyczyn połowa kodu została obcięta. Jeśli ktoś instalował u siebie FCKeditor to bardzo proszę żeby opisał mi przebieg instalacji, dokładnie co jak ustawić i gdzie co wkleić. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W Twoim kodzie wciąż nie ma pola typu textarea a edytor wymaga takiego pola aby je "uzupełnić" o funkcje edycyjne.
Łukasz -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 890 Pomógł: 65 Dołączył: 13.11.2005 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@kossa: Nie wymaga textarea, może to być równie dobrze div albo w ogóle nic.
@mones: Twój problem to:
Jednak nie zrobiłeś według instrukcji, JS jest "case sensitive" ![]()
i będzie śmigać. Pozdrawiam! |
|
|
![]()
|
|
prubowalem z:
niestety nic... ale zrobilem to w ten sposob:
niby zamiast textarea wyswietla sie FCKeditor ale go niwidać pod firefoxem natomiast pod ie w oknie textarea wyswietla sie brak strony... moze inaczej sciezki podac bo plik rejestracja.php czyli ten z FCKeditor jest w tym samym folderze co folder "fckeditor" |
|
|
![]()
|
|
Twój kod (ten poprzedni) skopiowałem, zmieniłem create na Create i poszło...
Więc już nic więcej pomóc nie mogę added: Przepraszam, jeszcze jedna rzecz: w 43 linii (poprzedniego kodu) zamiast <!- daj <!-- added2: Raz jeszcze przepraszam: BasePath -> usuń slash z początku Ehhh ta skleroza :/ |
|
|
![]()
|
|
Działa! cudownie... dziekuje za wszystkie rady gorąco...
trzeba było jeszcze zmienić rozszerzenie pliku na .html z .php bo wyskakiwal blad:
da sie to jakos rozwiązać by w pliku .php umiescic FCKeditor ? edit: rozwiązałem juz problem, poprostu zle wkleiłem kod wszystko działa, jeszcze raz wielkie podziekowania dla drPayton Ten post edytował mones 13.12.2007, 15:53:06 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 20:23 |