![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 18.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, postanowiłem zrobić upload plików na serwer i wszystko ładnie pięknie tylko przy pojedyńczym pliku, ale męcze się już jakieś 3h by zrobić 2 lub więcej pola do uploadu poniżej zamieszczam mój kod dla jednego pliku
FORMULARZ PLIK WYKONAWCZY
Chcąc zrobić dwa lub więcej pól pisze formularz w takiej formie Ale zupełnie nie mam pojęcia co zmienić w pliku wykonawczym próbowałem już pętli while ale nie pomogła być może podałem złe instrukcje w co mało jestem przekonany bo w php sie troche juz bawie i rozumiem ale przy tym wysiadlem ![]() Ten post edytował tomasz_po 1.12.2007, 04:07:22 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 4 Dołączył: 1.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli i tak ręcznie ustalasz, ile będzie plików (co wg mnie jest trochę niepraktyczne), to zrób pole hidden i zapisz w nim, ile masz plików, a później pętla for. Tylko co będzie, jak użytkownik wybierze tylko jeden plik? (nie wiem, może nic
![]() Zrobiłbym to w javie (wybiera, ile plików) lub jak zuploaduje pierwszy, to dalej możliwość uploadu drugiego. -------------------- 9242594 - zaczynasz? jak mogę, to pomogę :D /podstawowa znajomość php :P /
"to pomoc zawsze będzie gestem pięknym, zaliczana do tych teraz rzadko spotykanych..." |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 17:25 |