![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 27.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No wiec tak sciagłem siobe z internetu kod formularza wysyłania e-maili ze strony www i mam taki peoblem potrzebował bym zeby wszystkie odpowiedzi po otrzymaniu maila były połączone ze soba w oknie wiadomosci w outloku
ps. z php jestem zielony prosze o pomoc oto kod <?php if (isset($_REQUEST['email'])) //if "email" is filled out, send email { //send email $email = $_REQUEST['email'] ; $subject = $_REQUEST['subject'] ; $message = $_REQUEST['message'] ; mail( "xxxxxxxx@interia.pl", "Subject: $subject" , $message, "From: $email" ); echo "Thank you for using our mail form"; } else //if "email" is not filled out, display the form { echo "<form method='post' > Nazwa Firmy: <input name='email' type='text' /><br /> kontakt: <input name='subject' type='text' /><br /> Message5:<br /> <textarea name='message' rows='15' cols='40'> </textarea><br /> <input type='submit' /> </form>"; } ?> |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chodzi ci o to że jak ktoś wyśle list do kogoś to tan list też do ciebie przyjdzie?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 27.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no nie dokońca mam formularz na stronie www który składa sie z kilku okienek i potrzebował bym ze jak ktos wypełni formularz i wyśle go domnie to jak otwierajac go w outlooku zobacze wszystkie odpowiedzi w oknie wiadomości i będą ustawione jedna pod druga
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
formularz składa się z 3 pól tak?
na funkcja powinna pomóc: zmodyfikowałem trochę kod:
nie jestem pewny czy będzie poprawnie działać do jeden pod 2 użyłem funkcji nl2br() pobiera jako parametr cią i zamienia w nim wszystkie znaki końca wierszy na znaczniki XHTML <br/> -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 11:02 |