![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 32 Dołączył: 14.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o przeniesienie tego linku na prawą stronę linków - tytułów postów, i zrobienie coś aby różnił się czymś od tytułu (np. żeby był w nawiasie). Obecnie jest on zawsze doczepiany na początku i wygląda jak fragment tytułu posta, co skutecznie utrudnia szybkie przeglądanie listy postów.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bez sensu, przecież to zerowa użyteczność. Jak mam kilka tematów, które otwieram w kolejnych zakładkach, to przejeżdżam myszką tylko kawałeczek i jabłko (ctrl) + klik!, a tak to będę musiał latać po połowie strony.
-------------------- Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 32 Dołączył: 14.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Już wiem dlaczego miałem problem - przeglądarka nie wczytała mi odpowiedniego obrazka (podejrzewam że trzymała w cache arkusz CSS lub coś w tym stylu). Ctrl+F5 naprawiło problem
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 10:19 |