![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 19 Dołączył: 12.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
chciałem sobie dokończyć robić skrypt i dodać jeszcze logowanie do Megaupload czy pomoze ktos mi w tym bo nie wiem jak zrobic aby po podnaiu hasła i loginu logowac sie na strone megaupload:) w rapidshare zrobiłem ale na MU niestety nie umię:( chodzi o php |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Jasne, zaraz siadam i piszę bo nie mam nic ciekawszego robić w sobotni wieczór, a sorry chcesz dokończyć skrypt więc moja oferta odpada. Podaj to co napisałeś,a nie czekaj aż Ci ktoś napisze.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 19 Dołączył: 12.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a czy ja mowie ze masz mi pisac skrypt??
nie musisz pisac wystarczy ze powiesz jak mniej wiecej to mozna zrobic a jesli masz juz takie cos pisac to idz lepiej do ...... |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Pomóc mogę chętnie. Poczytaj o cURL" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual. Wiem wiem, napiszesz ze wiesz co to jest cURL i jak to zastosować bo w końcu zrobiłeś to z RapideShare, ale do póki nie powiesz w czym masz problem, nikt Ci nie pomoże...
a jesli masz juz takie cos pisac to idz lepiej do ...... do? |
|
|
![]()
|
|
dziękuje za to że jesteś chętny do pomocy
a problem mam z przekazaniem zmiennych do strony Megaupload wiem jakie są zmienne loginu i hasła ale teraz nie wiem dokładnie jak je przesłac do Megaupload.com ponieważ na rapidshare działa to inaczej |
|
|
![]()
|
|
Pokaż kod.
|
|
|
![]()
|
|
a więc tak mój skrypt uploadu wygląda tak
i wiem że z takiego formularza idzie sie zalogować na MU ale jak to teraz połączyć żeby zalogował sie i zrobił upload?? wiec jak pomoże ktoś? PS. przykład logowania się na RS.com
Ten post edytował matx132 22.12.2007, 09:57:39 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 439 Pomógł: 21 Dołączył: 28.06.2007 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po co Ty piszesz ten skrypt? zaraz poszukam takiego czegoś bo jest już takich tysiące za free... odpowiednio dostosujesz i masz;p
-------------------- "Na przykład zmiennej $jestem_najlepszy przypisujemy wartość logiczną TRUE"
Ja: użyj funkcji[...] Grins: mów normalnie do mnie a nie po polsku Ja: normalnie to znaczy jak? Grins: No w PHP... inaczej mój parser ledwo kuma:) |
|
|
![]()
|
|
jak znajdziesz będze wdzięczny bo szkuałem i nie umiałem znaleść:(
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 439 Pomógł: 21 Dołączył: 28.06.2007 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sorka że tak długo ale mnie od kompa odciągli... nie mogłem tego znaleść mam jedno - na kompie było, jest to skrypt downloadu - można pobierać z megaupload, rapid share itd.(w configu podajesz dane konta) troche przerobisz i masz:D
http://grafikmfo.net/rapid.rar -------------------- "Na przykład zmiennej $jestem_najlepszy przypisujemy wartość logiczną TRUE"
Ja: użyj funkcji[...] Grins: mów normalnie do mnie a nie po polsku Ja: normalnie to znaczy jak? Grins: No w PHP... inaczej mój parser ledwo kuma:) |
|
|
![]()
|
|
niestety ale znam ten skrypt
i nie moge go rozgryśc jak on to robi próbowałem juz paru rzeczy lecz wszystkie kończą sie tak samo czyli biała strona ... czy może ma ktoś jakis inny pomysł? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 13:10 |