![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 2 Dołączył: 1.10.2006 Skąd: Tczew Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Chodzi mi o wyszukiwanie w bazie wszystkich rekordów, które zawierają wpisany tekst. Przykładowo wyszukuje : test i wyświeli mi rekordy z tekstem REKORD: to jest test REKORD: coś tam testowane ------------------------- Wie ktoś jak mi pomóc Z góry wielkie dzięki! -------------------- Przyjaciół można mieć fałszywych. Wrogowie są zawsze prawdziwi - ojciec chrzestny
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jezeli szukasz w bazie danych to poszukaj sobie czegoś o ( kolumna LIKE '%test%' np...
jezeli nie w bazie a w pliku to moze się przyda tostrpos" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 2 Dołączył: 1.10.2006 Skąd: Tczew Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wielkie dzięki!
Gdybym mógł postawiłbym ci piwo ![]() ------------------------------------ TEMAT DO ZAMKNIĘCIA Ten post edytował Onliner 23.11.2007, 17:07:57 -------------------- Przyjaciół można mieć fałszywych. Wrogowie są zawsze prawdziwi - ojciec chrzestny
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 20:31 |