![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 18.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam tutaj taki oto skrypt wyświetla mi on powiedzmy koszyk sklepu internetowego przerobilem to tak zeby wyswietlal te produkty pionowo a nie poziomo lecz nie wyswietla produktu jeden obok drugiego a jeden po drugim. Czy ktos mi moze pomoc wiem ze to banał ale nic wykombinować nie mogę. prosze o pomoc |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 0 Dołączył: 10.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przeczytaj dokładnie dokumentację HTML'a
![]() I nie wypisuj za pomocą echo takiej ilości html'a |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 18.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no tak, tyle to ja wiem, tyle ze chodzi o to ze to ma wyswietlac sie mniej wiecej tak
|Nazwa|nazwanr1|nazwanr2|itd |miasto|miastonr1|miastonr2|itd a jezeli usune <tr> to bedzie cos takiego |nazwanr1||miastonr1| |nazwanr2||miastonr2| |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 0 Dołączył: 10.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem czy Cię dobrze rozumiem
każdy z tych pól ma być w osobnym wierszu :?: miasto rodzaj inwestycja cena a każdy element koszyka w kolumnie :?: |
|
|
![]()
|
|
no tak czyli np
miasto|dane produktu1|dane produktu 2|itd rodzaj|rodzaj prod1|rodzaj prod2|itd inwestycja|inwestycja prod1|itd cena|cena prod1| itd |
|
|
![]() ![]()
|
|
a tak nie będzie ?
|
|
|
![]()
|
|
No tak wlasnie mialem wczesniej a probuje przerobic aby to bylo wyswietlane pionowo czyli to przyklad:
fotka fotka1 fotka2 fotka3 miasto wrocek wawa krakow rodzaj pierwszy drugi trzeci czyli aby byly wyswietlane obok siebie bo mi sie udalo ale jewst wyswietlane tak: fotka miasto rodzaj fotka1 wrocek pierwszy fotka2 wawa drugi itd aha ja dane pobieram z bazy takze jakbys mi pomogl stworzyc tabele a reszte ja pobieram z bazy i jest okej Ten post edytował sebamasta 8.11.2007, 19:55:17 |
|
|
![]() ![]()
|
|
nic innego nie przychodzi mi do głowy, jest to gorsze rozwiązanie niż tamto gdyż jest pętla w pętli, ale przy niedużej ilości elementów nie powinien to być aż tak straszny problem
![]() jeśli ktoś zna prostsze rozwiązanie proszę mnie poprawić ![]()
Pozdrawiam ![]() |
|
|
![]()
|
|
Wielkie dzieki, o to mi chodzilo i mysle ze bedzie okej jak na te potrzeby jeszcze raz thanks
![]() Ten post edytował sebamasta 8.11.2007, 20:36:44 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 18:16 |