![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam problem. Mianowicje mam Skrypt FILMOW cos w podobienstwie do Maxiora. Sprzedajacy podal tylko dane do baz czyli zapytania. Gdy wrzucam Pliki na nowy Serv wyswietla sie w Menu informacja w braku Tabel: Cytat Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/accounts_t/tiplerek/public_html/filmy/pages/list.php on line [b]23 Nie ma żadnych rekordów w tej kategorii. I teraz mam odpowiedni Plik z zapytaniami do Bazy danych oczywiscie widocznie musze je wykonac. A mam pytanie czy da sie takowy Skrypt zainstalowac na nowo. I jak. Pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi. Niby Forum o PHP a juz czekam drugi dzien. Wiec sie przenosze. Pozdrawiam ![]() ![]() Ten post edytował Tiplerek 22.10.2007, 19:13:48 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oczywiscie sie przenoś.
1. Komunikat błędu mowi o czymś innym. 2. Wywnioskowałem ze masz backup bazki wiec tylko import Ci zostaje lub wykonanie tych zapytan 3. Radze poprzeglądać forum bo takiego typu pytania pojawiaja się co kilka godzin -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ehehe z przeprowadzka to byla podpucha aby uzyskac odpowiedz. A jeszcze bylbym wdzieczny jak by ktos Mi udzielil informacji jak moge to na nowo zainstalowac. Oczywiscie przegladne Forum. Pozdrawiam dzieki
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 21:07 |