![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 26.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
za pomocą Spreadsheet_Excel_Writer chcę utowrzyc plik o nazwie zależnej od tego kto w danym momencie jest zalogowany do systemu. Np: 100.xls lub 101.xls. 100 i 101 to loginy. Zmienne umieszone sa w smiennej sesyjnej. Zrobiłam tak, ale nie wychodzi:
folder sie tworzy, plik w nim tez, ale nazwa jest dosłowna $nazwa. Jak to rozwiązac? I czy można tak samo zrobić z folderem, zeby nazywal sie zaleznie od tego kto sie zaloguje? ..pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 690 Pomógł: 81 Dołączył: 6.04.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
+ jakies session_start by sie przydalo -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 26.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
drukowalam wczesniej echo "session...." i drukuje sie ten login wiec nie ma problemu, poza tym mam w php.ini wszedzie session_auto_start = 1.. takze to nie chodzi o to ze nie widzi zmiennej sesyjnej.. zmienilam na
tez nie dziala |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 3 Dołączył: 17.10.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod ('raporty_a/$_nazwa.xls'); a powinno być w cudzysłowiach (tak jak wyżej bełdzio napisał) Kod ("raporty_a/$_nazwa.xls"); inaczej nie wstawia Ci wartości zmiennej, a jej nazwę. |
|
|
![]()
|
|
przepraszam koledzy, nie zauwazylam, juz dziala:) dzieki:)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 10:23 |