![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 231 Pomógł: 1 Dołączył: 22.04.2007 Skąd: Rypin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
otoz mam taki problem jak podany w temacie zrobilem sobie taki skrypt ... najłatwiejsze rozwijane menu .. dopóki stronke mialem w ramkach gdzie linki byly w postaci np
<a href=kontakt.php target=ramka>Kontakt</a> to wszystko chodzilo ..ale teraz jak zrobilem ze strona to jedna calosc czyli klikniecie w link dziala jak odswieżanie stronki to menu za kazdym razem sie zwija ma ktos pomysl jak to zrobic ![]() kod ![]()
hm .. da sie wogole cos takiego zrobic ... nie wiem moze ciastka zapisanie do nich jakie zostalo juz rozwiniete ![]() ![]() przyklad jest na Stronce tylko tam na dole gdzie jest galeria zdjec ![]() ![]() Ten post edytował djbarca 15.10.2007, 11:24:48 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod <a href=kontakt.php target=ramka>Kontakt</a> takim linkiem odwolujesz sie do konkretnej strony a ty chcesz sie odwolac do skryptu JS Kod <a href="javascript:rozwin(objectID)">aaa</a>
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 231 Pomógł: 1 Dołączył: 22.04.2007 Skąd: Rypin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
oj wiem .. zle napisalem ...
<a href=kontakt.php target=ramka>Kontakt</a> tak zrobilem kiedys ... teraz wiem ze do JS ma byc tak <a href="java script:rozwin(objectID)">aaa</a> ale to jest aby link ktory rozwija to menu ... ... jak sie rozwinie te menu ...to tam sa linki ..nie ![]() <a href=index.php?menu=1>MENU1</a> zwija mi wszystkie juz rozwiniete menu .. a nie ma .. to jest moj problem .. podalem juz adres sobie spojrz w czym tkwi mój problem .... ![]() Ten post edytował djbarca 15.10.2007, 11:45:36 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiesz jak klikniesz na taki link to on sila rzeczy przeladuje strona, dodaj sobie jakis parametr do URL na podstawie ktorego bedziesz sobie sprawdzal ktore menu ma byc rozwiniete, a domyslnie daj sobie wszystkie zwiniete.
Chyba wiesz jak przypisac do JS zmienna z PHP -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]() ![]()
|
|
ok zobacze .. ale watpie że to zadziala ...
![]() |
|
|
![]()
|
|
ok zobacze .. ale watpie że to zadziala ... ![]() Moze poprostu niewiesz jak to zrobic -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
|
|
![]() ![]()
|
|
hahahaha
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 16:17 |