![]() |
![]() |
-Mathias- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam.
Mam pytanie, Chciałbym edytować pewien plik online czyli z poziomu przeglądarki Ma ktoś może taki skrypt? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Raczej taki skrypt nie istnieje
-------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 399 Pomógł: 7 Dołączył: 11.06.2007 Skąd: Poznan Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Pewnie że można ustaw temu plikowi prawa 777 (chmod 777 nazwapliku.php)
A w innym pliku edytuj go |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 2 Dołączył: 25.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Ustawiasz chmody dla danego pliku (755 najlepiej)
2. Otwierasz plik i wczytujesz jego zawartość do jakiejś zmiennej 3. Tworzysz formularz i wczytujesz do niego dane ze zmiennej 4. Sprawdzasz czy istnieje $_POST, jeśli tak to nadpisujesz dany plik wartością z $_POST Oto cała filozofia danego skryptu... -------------------- -> Kanał YouTube: http://www.youtube.com/user/screencup
-> Screencup - podcast/screencast, recenzja Makowych aplikacji -> www.screencup.pl - witryna internetowa podcastu |
|
|
-Mathias- |
![]()
|
Goście ![]() |
Ale nie znam sie na tym za dobrze
![]() Będzie ktoś tak miły i mi to napisze ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Nie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 20:48 |