![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 18.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki skrypt:
chodzi o to, że skrypt dodaje dane do table; log i rejestr a nie zmienia danych w tabeli: budzet. W czym jest problem? Jak edytuje, to widze własciwe dane: ale jak cos zmienie i probuje zapisac: to ciagle jest stara wersja! Proszę o pomoc. Ten post edytował marcinsgdz 14.10.2007, 21:13:08 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
1. Jaki jest komunikat błędu? Jeśli nie ma, to włącz raportowanie błędów i wtedy zobacz.
2. Zastąp
I zobacz, czy mysql coś powie. 3. Dodaj bbcode do tego kodu - nam się będzie łatwiej czytało, a Ty nie będziesz na bakier z Regulaminem Pozdrawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 18.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodałem raportowanie- ale nie mam żadnego komunikatu!
Dodam, że tabela budzet składa się z pól: id,title,txt,usera,data,data1,user1,wytworzyl,data2 (dokładnie w takiej kolejności). Myślę, że jest to problem z id. Ale sam tego nie umiem rozwiązać. Czy jest tu jakiś spec - który rozpęka ten problem? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 508 Pomógł: 75 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodaj znaczniki [php] do tego, bo nie da sie czytac!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 17:29 |