![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2005 Skąd: 3Miasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem że to forum o głównej tematce php ale mam pewien problem i może pomożecie mi go okiełznać.
Mianowicie strona ma zwarcia przy lewym menu na IE ![]() ![]() LINK DO STRONY CSS Kod p.menulewe {
font-size: 14px; color: #EFF0F2; font-family: Arial Narrow, Arial, Genewa, sans-serif; text-indent:55px; font-weight:bold; font-variant:small-caps; text-decoration:none; background-color:none; } p.menulewe:hover { font-size: 14px; color: #FFFFFF; background-color:#3366CC; } |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 2 Dołączył: 10.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co masz na myśli, poprzez zwarcia? Możesz zrobić screena pod ff, ie i pokazać różnicę?? (ja nie dostrzegam różnicy)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2005 Skąd: 3Miasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm.. być może to ja mam jakąś dziwną wersje IE.
Tu nie chodzie o różnice wizualną ale o "dziwne" a na pewno już nie pożądanie zachowanie podczas najeżdżania na różne linki w LEWYM menu. Strona "miga". Tak jak bym miał ustawioną opcje że po na jechaniu, bądź zjechaniu z hiperłącza ma się pojawić biały obrazek przykrywający całą stronę (na ułamek sekundy:) ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj dodać zoom: 1 do css,
Chociaż u mnie wszystko śmiga, IE 6 z SP2. Pozdrawiam. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
niestety próbowałem dodać i nie działa
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 30.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
też czasami miałem ten problem. Za pierwszym razem stanowił go błędnie wstawione elementy flash na strone, a za drugim to jakiś błąd w kodzie html.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niestety próbowałem dodać i nie działa ![]() ![]() No to widocznie ja tego nie zauważyłem, jak możesz to prześlij zrzut ekranu z obrysowanym obszarem gdzie ten błąd Ci się pojawia to zobaczymy. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Jest tak.. po radzie josef871 odkryłem że problem mam po wstawianiu elementów flash. Gdy wywaliłem wszystkie problem znikł. No ale potrzebuje ich więc może znajdziecie błąd w ich wstawianiu.
Oto fragmenty kodów:
No to widocznie ja tego nie zauważyłem, jak możesz to prześlij zrzut ekranu z obrysowanym obszarem gdzie ten błąd Ci się pojawia to zobaczymy. Niestety nie da się tego ukazać na zżucie ekranu. Wystarczy "pojeździć" (bez klikania) po lewym menu. Na ułamki sekund znika cała strona z pominięciem elementów Flash. I zauważyłem jeszcze że sytuacja mam miejsce gdy widoczny jest element flash na stronie, bo gdy wywaliłem wszystkie banery poza jednym (na dole pod lewym menu) wszystko działało si do momentu aż nie zjechałem paskiem na niższą część strony tak aby była widoczna choć jego część. Ten post edytował powker1 13.10.2007, 14:00:49 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 12:54 |